"
top of page
Language Service logo

Een bekwame vertaler vinden?

Language Service maakt de perfecte vertaalslag van brontaal naar doeltaal

PROFESSIONELE VERTALINGEN

Uw tekst laten omzetten in een kwalitatieve vertaling door native speakers: al 35 jaar de passie van professioneel vertaalbureau Language Service, voor alle mogelijke taal- en vakgebieden, in elk jargon, van en naar alle talen. Ook technische, juridische of financiële documenten weten we tot in de puntjes op de i te vertalen. Uw brontekst toch liever ook eerst onder handen laten nemen door een inspirerende copywriter? Ook voor copywriting hebben wij alle talenten in huis.

EEN BOEIENDE EN VLOEIENDE VERTALING

Onze meerwaarde zit hem in een onberispelijke, subito presto geleverde vertaling die de originele tekst in kwaliteit overstijgt. Wij vertalen en schrijven altijd in de eigen moedertaal, zonder fout. Bovendien wordt elke tekst door ons kritisch arendsoog en vlijmscherpe pen geredigeerd. Onze missie is alle sporen van een vertaling uit te wissen. De lezer moet dan ook de indruk krijgen dat hij of zij de vertaalde tekst naturel in de eigen moedertaal leest.

THUIS IN ALLE TALEN

Language Service vertaalt in alle courante talen, maar ook minder vanzelfsprekende talen zijn voor ons een koud kunstje. Een bloemlezing van enkele talen die we beheersen: Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Slovaaks, Sloveens, Servisch, Kroatisch, Bosnisch, Roemeens, Bulgaars, Hongaars, Fins, Deens, Noors, Zweeds, Russisch, Grieks, Turks, Arabisch, Japans, Chinees,… Een andere taal? 

DE KWALITEIT VAN LANGUAGE SERVICE: DAAR ZIJN GEEN WOORDEN VOOR. 

Contacteer ons meteen voor meer informatie of een offerte voor uw professionele vertaling op maat.

bottom of page